Ya Allah, satukan hati kedua mempelai ini, sepertimana Engkau satukan hati Adam dan Hawa, Yusuf dan Zulaikha, juga seperti Muhammad (S.A.W.) dan Siti Khadijah...
RSS

Gubahan Hantaran Bertunang - Tema Hijau Pastel










Perkhidmatan gubahan hantaran mengikut tema dan bajet anda 😘😘😘
.
.
Nak dapatkan harga kasih sayang meletops giteww pun boleh.. Wassup sis Liza ⤵
.
📲 011-11565657
📲 011-11565657
.
.
#gubahanhantaranmurah
#hantaranmewah
#gubahanhantaran
#hantarankawin
#hantarantunang
#goodies
#bunga telur
#bungapahar
#dulanghantaran
#kerjakawin
#gubahanhantaransimple

TEMA SIMPLE YET ELEGANT (RUSTIC)





Tq Faiz untuk tempahan. Tak sempat nak snap full pic or one by one pic. Just overall. Menggunakan tema rustic, simple yet elegant. Tq Faiz.

Tema Dip Maroon










Alhamdulillah.. Selesai sudah majlis resepsi sepupu, Hazeman dan pasangan, Nadia. Sangat letih !! tapi seronok !! Hahahaha.. you all memang awesome !!!! One more thing, majlis tu buat di Bangi Golf Resort. Memang meriah.. Anyway, Selamat Pengantin baru buat kalian.



oh ye... Gambar kazen yang awesome ni dari photographer Bent Nazri. Korang kalau nak service photography dia, boleh view kat sini : https://www.facebook.com/Mohd.Nazri.Yusof.ThePhotosynthesis

memang cantik sangat gambar snap dari beliau !!


TEMA HIJAU CREAM











Latest 😘😘😘
tema Hijau Cream
utk tempahan, wassup 
011-11565657 (Kak Liza)
juga menerima tempahan :
✔ goodies (aqiqah, tunang, dll )
✔ sirih junjung
✔ bunga pahar
✔ bunga telur
✔ banner , bunting
✔ popcorn ( utk goodies )
✔ bunga rossete
✔ gubahan bunga artificial
✔ teddy bouquet
✔ flower handbouquet
✔ choc bouquet
wassup aje nombor di atas 😘😘😘

Gubahan Mas Kahwin, Wang Hantaran dan Cincin/Gelang Utk Majlis Nikah





Tema : Dip Maroon

Sebulan ni memang sangat bizi dgn gubahan hantaran reuqested dari kazen. Emmm... Untuk korang, gubahan hantaran dari Dip Kristal in Deep Maroon..




Choc Bouquet For Birthday Suprise !!





Choc Bouquet, surprise dari si isteri untuk si suami. Thanks untuk tempahan. Happy Birthday !!

Gubahan Sirih Junjung Artificial


As customer requested also, gubahan sirih junjung dari artificial daun sirih dan bunga. Memilih tema kuning, done !!!

Anyone yang nak tempah, boleh wassup 011-11565657.
Terima kasih.